Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Cultuur- en ErfgoedLab 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot info@cultuurenerfgoedlab.nl.

 Verzending binnen NederlandVerzending naar DuitslandVerzending naar België
t/m 5 stripboeken€ 4,15€ 13,00€ 13,00
t/m 30 stripboeken€ 6,95€ 25,00€ 25,00
t/m 100 stripboeken€ 13,25€ 45,00€ 45,00
Meer dan 100 stripboekenGratisGratisGratis
 1. Algemeen
  1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
  1.2 Reserveren van artikelen kan voor maximaal 7 dagen. Indien na deze termijn geen betaling is ontvangen, wordt de bestelling van het artikel ongedaan gemaakt.
  1.3 De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via e-mail. Deze orderbevestiging is tevens de factuur.
  1.4 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.
 2. Prijs
  2.1 Alle prijzen staan vermeld in euro’s (€) en zijn inclusief BTW.
  2.2 Cultuur- en ErfgoedLab is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Cultuur- en ErfgoedLab worden aangepast.
 3. Betaling
  Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld. Als uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Het streven is binnen 2-3 werkdagen. Uw artikel(en) worden zo snel mogelijk en alleen op werkdagen aangeboden aan PostNL. Na betaling wordt een bestelling definitief en kan er niet meer geannuleerd worden.
 4. Verzendkosten
  De kosten bestaan uit verzendkosten en administratiekosten incl. verpakkingsmateriaal.
 5. Beëindigen
  5.1 Iedere bestelling kan binnen 7 dagen na orderdatum, uitsluitend via e-mail worden geannuleerd.
  5.2 De verkoper kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.
 6. Levering
  6.1 Alle artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan PostNL, zie onder 3.
  6.2 Als artikelen een langere levertijd dan 5 werkdagen hebben zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. De maximale levertijd is echter 10 dagen na ontvangst van de betaling.
  6.3 Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren.
  6.4 De verzending geschiedt volgens de AVG voorwaarden (Algemene voorwaarden voor Goederenvervoer van PostNL, welke na te lezen zijn op www.postnl.nl).
 7. Ruilen/retourneren
  Er kan niet geruild of geretourneerd worden.
 8. Aansprakelijkheid
  8.1 Cultuur- en ErfgoedLab is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 100 in totaal. Cultuur- en ErfgoedLab is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.cultuurenerfgoedlab.nl en voor technische of elektronische fouten van de online-aanbiedingen.
  8.2 Cultuur- en ErfgoedLab is niet verantwoordelijk voor mogelijke kleine kleurverschillen van het product ten opzichte van de afbeelding die tijdens het drukproces zijn ontstaan.
 9. Privacy
  Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Cultuur- en ErfgoedLab gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.
 10. Copyright
  Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Cultuur- en ErfgoedLab.Cultuurenerfgoedlab.nl

Je kunt de algemene voorwaarden kun je hier ook downloaden.